Beware of the brain fart!

Beware of the brain fart!

luni, 26 ianuarie 2015

Nefutabilii


Dragi bărbați,
Noi, femeile, râdem des. Râdem pentru că știm că ne stă mai bine decât posomorâte, râdem ca să ascundem un disconfort, râdem pentru că ne-a plăcut gluma, râdem pentru că n-am prins poanta dar nu vrem să rămânem ”de căruță”. Asta nu înseamnă că v-am tras de pulă și nici că avem de gând să facem asta în viitor.
Știm că atunci când vine de la voi, orice gest trebuie interpretat cu precauție căci ați fute și-un arici dacă n-ar avea țepi dar la noi nu funcționează așa. Noi flirtăm ca și cum am alerga în parc, nu e o competiție, nu e pe câștigatelea... e o activitate amuzantă și-atât. Nu ne stricați plăcerea. E, în cele mai multe cazuri, nevinovată.

motanul ăsta precis s-a frecat de piciorul cățelului (ca de-o masă, ca de-un om... întru marcarea teritoriului)... și uite ce-a înțeles el :-)

În plus, dacă din varii motive, ați fost clasificați ca ”nefutabili” e ca ți cum v-ați fi pierdut în ochii noștri capacitatea de a fute... devenind astfel asexuați... ca mâța castrată, ca gardul, ca îngerii... nah, c-am zis-o!

”Nefutabil” poate fi un compliment, o insultă sau o constatare neutră, depinde de context.
Dacă ai devenit ”nefutabil” pentru că ești urât, prost, prost-crescut, tolomac sau plin de bășini în cap... nu-i de bine.

Dacă, însă, ești psihologic nefutabil... io cred că nu-i rău.
Nefutabili sunt toți colaboratorii, colegii, șefii. Futaiul cu ăștia strică fengșuiu biznisului aducând la ”masa negocierilor” o componentă care n-are ce căuta acolo: hormonii. Nu exclude, însă, flirtul ”de birou”, hlizelile colegiale și bârfele suculente. Nu știu cum, dar cele mai savuroase partide de bârfă le-am comis în compania bărbaților și cică muierile sunt alea guralive... my ass :-)))

Nefutabili sunt soții și prietenii femeilor din anturajul nostru. Îi pupi de ziua lor și de Crăciun cam cu aceeași senzualitate cu care ai pupa un stâlp de telegraf și-i mângâi pe cap ca pe motanul casei.
Nefutabilitatea psihologică poate să însemne și că ești mai valoros ca prieten decât ai putea fi ca amant motiv pentru care nu dorim să expunem relația riscului hormonal. Asta nu înseamnă deloc că bănuim că ți-ar lipsi atributele masculinității ci e doar o altă formă de a spune că pule stau pe toate gardurile în timp ce prietenii-s tot mai rari.

Nefutabilitatea pe criterii de vârstă exclude toți masculii care nu-s măcar din aceeași generație cu noi. Părerea mea e că dacă i-am putea fi mamă, chiar și într-o altă cultură (Lina Medina, o copilă din Peru, a născut un fecior de 2,7 kile la vârsta de 5 ani și 7 luni, hai să zicem că asta-i excepția... dar lista mamelor în vârstă de 8-9 ani e lungă cât o zi de post), tinerelul e nefutabil.
Nici moșnegii nu-s mai apetisanți, dar aici aș nuanța un pic... una de 20, cu unul de 40 nu-i o tragedie... dar o coțofană de 40 cu unul căruia îi bate senectutea la ușă... Dacă ar fi să urmăm același fir logic al putinței, paternale de data asta, cel mai tânăr tată are 12 ani...
Bref, unul căruia ajungi să-i spui (sau care ajunge să-ți spună) ”pe vremea mea”, e highly unfuckable.
 
Nefutabilitatea neutră e acea situație în care ar exista toate premisele futabilității dar mintea nu face click. Nu e rațională, nu e hormonală... nu e, lipsește!

Disclaimer: în cazuri excepționale, un nefutabil se poate alege totuși cu o partidă nepremeditată de sex, dar numai dacă absolut toate stelele s-au aliniat (ne)favorabil... o activitate comună plictisitoare amestecată cu tristețe, dezamăgire, muzică de jale și alcool, foaaarte muuult alcool. Un nefutabil nu se alege cu o partidă veselă ci maximum cu o partidă de consolare, fără glorie, după care cei doi nu se vor mai putea privi în ochi... așa că... mai bine lipsa.

La polul opus există o categorie numită ”preafutabil”: Fiecare femeie are un film în cap cu un ”preafutabil” caruia, dacă ar veni mâine și ar zice ”hai”, i-ar da-o măcar odată, de palmares. De obicei ăștia sunt intangibili, poate și d-aia devin ”preafutabili”... al meu e Jeff Goldblum :-) și sunt sigură că dacă ar apărea mâine la ușa mea, cu gânduri nesfioase... ar deveni brusc nefutabil că-i cam bătrâior :-)

Pentru orice femeie, majoritatea bărbaților pe care-i întâlnește sunt nefutabili din varii pricini sau fără motiv.
Pentru orice bărbat, majoritatea femeilor care nu-s șchioape, slute sau mama sunt futabile by default.
La intersecția acestor două realități biologice se află toate relațiile umane inter-sexe.
Din contradicția celor două comportamente se nasc cele mai multe încurcături și situații incomode.
Enjoy life :-)